7e editie Woonbeurs Vlaardingen; organisatie kiest wederom voor Grote Kerk

Op zaterdag 7 maart 2015 zal de Grote Kerk in Vlaardingen weer het middelpunt zijn van het grootste woonevenement van de regio, de Woonbeurs Vlaardingen. Na de succesvolle editie van 2014, met een recordaantal van 2.720 bezoekers, zal de 7e editie in het teken staan van onthullend Vlaardingen.

Organisator Fundament Financieel Advies is al volop bezig met de voorbereidingen om de bezoekers die dag te laten beleven wat wonen in Vlaardingen kan betekenen. Er zal een diversiteit aan deelnemers aanwezig zijn die allemaal hun best gaan doen om de bezoekers te verrassen en te trakteren op verschillende onthullende feiten. Uiteraard wordt een overzicht van het woningaanbod gepresenteerd maar daarnaast zijn ook topadviseurs aanwezig om iedereen te voorzien van financieel advies.

Dat Vlaardingen volop in ontwikkeling is zal die dag te zien zijn met het aanbod van de verschillende nieuwbouwplannen. Wat te denken van De Nieuwe Vogelbuurt, Vlaardings Geluk, De Buitenplaats van Ruytenburch en nog veel meer. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning moet 7 maart 2015 zeker in de agenda noteren.

Ook is er veel aandacht voor alle zaken in en rond de woning. Maar natuurlijk mag ook de Vlaardingse cultuur en natuur niet ontbreken. Juist deze zaken maken een belangrijk onderdeel uit van de woonomgeving. Daarnaast zal er natuurlijk ook aandacht zijn voor de kinderen met een speciale kinderhoek en de beste facepainter van de regio.

Om het feest compleet te maken zal op 7 maart een onthulling plaatsvinden waar alle vlaardingers iets aan hebben. Wat? Dat blijft een verrassing!

Via www.facebook.com/WoonbeursVlaardingen zijn alle ontwikkelingen te volgen. De Woonbeurs Vlaardingen is van 10:00 – 16:00 uur en de toegang is uiteraard gratis!

woonbeurs 2014